Ads Top

Video docu volgt eenzame strijd met verwoestende drugsverslaving van Koen Pieter van Dijk

Verlies jezelf in de wereld van influencer en socialite Koen Pieter van Dijk, die voor de tweede keer de strijd aangaat met een verwoestende crackverslaving. Wil hij slagen, dan zal hij niet alleen de confrontatie aan moeten gaan met zichzelf, maar ook met zijn verleden. En in de glamourwereld waarin hij verkeert, ligt verleiding continu op de loer. Dit rauwe portret toont het ongefilterde verhaal achter de glamourplaatjes op social media. Is het mogelijk jezelf opnieuw uit te vinden als iedereen meekijkt?

Regisseur Wouter Vogel volgt Koen op de voet en toont het ware en ongefilterde leven van Koen die na een slopende rehab zijn leven weer probeert op te pakken vanuit zijn ouderlijk huis, maar hij worstelt met schulden, vriendschappen en het vinden van de juiste therapie. Na een heftige terugval probeert Koen uit alle macht zijn persoonlijke relaties te herstellen en voorgoed af te rekenen met zijn verslaving. In het betoverende Ibiza verkent hij alternatieve therapieën, zoals de mystieke krachten van reiki en magische truffels. Gedreven om zichzelf en de wereld te bewijzen dat hij écht veranderd is, stelt Koen zich een schijnbaar onmogelijk doel: de marathon van Rotterdam lopen. Is Koen in staat om trouw te blijven aan zijn nieuwe levensstijl, of zal hij voor altijd geketend blijven aan het slachtofferschap van zijn eigen online imago?

Koen Aandachtsjunk is geproduceerd door SkyhighTV, ontwikkeld door Robin Boudestein, geregisseerd door Wouter Vogel met Martine Tromp als executive producer. Naast Koen Pieter van Dijk zijn ook Martijn van Dijk, Anneke van Dijk-Kentie, Anna Nooshin, Jaimie Vaes, Estelle Cruijff, Marloes Hovestad, Melody Lieftink, Marlot van der Himst, Gigi Valster, Reda Saleh, Noura Soussie, Rowan van Spronsen en Willem Glas te zien.

De eerste aflevering is vanaf zondag 8 oktober exclusief te zien op Prime Video, aflevering 2 volgt een week later en het slotakkoord wordt zaterdag 22 oktober toegevoegd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.