Ads Top

BVN bestaat 25 jaar in oktober

 

BVN, dé zender voor Nederlanders in het buitenland, bestaat in oktober 25 jaar. BVN biedt dagelijks gratis een selectie uit het actuele televisieaanbod van de publieke omroep; online, via satelliet en kabel.

Het brede aanbod van BVN bestaat uit tal van programma’s van de Nederlandse publieke omroepen, met onder meer dramaseries zoals Maud & Babs (MAX) en Flikken Maastricht (AVROTROS), De Avondshow met Arjen Lubach (VPRO), Op1 (EO/MAX/WNL), Even tot hier (BNNVARA), Binnenstebuiten (KRO-NCRV), Eredivisie-voetbal (NOS), Nederland zingt op zondag (EO), Boer zoekt Vrouw (KRO-NCRV), Wie is de Mol? (AVROTROS), NOS-programmering rond nationale herdenkingen, Koningsdag en Bevrijdingsdag en kinder- en jeugdprogrammering zoals de intocht van Sinterklaas (NTR), NOS Jeudjournaal en Het Klokhuis (NTR).

BVN is te zien via de BVN-app, de website bvn.tv en via satelliet. In een aantal regio’s (Caribisch gebied, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en andere plekken waar veel Nederlandstaligen verblijven) is BVN beschikbaar via kabeltelevisie. Zie voor meer informatie bvn.tv.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.