Ads Top

Nieuwste Xiaomi smartphones richten zich op de fotografie

Xiaomi kondigt vandaag zijn nieuwste Xiaomi 13T Series smartphones aan, waarbij de nadruk ligt op de fotografie.

Zowel de Xiaomi 13T Pro als de Xiaomi 13T biedt een drievoudige camera-opstelling met Summicron-lenzen die in samenwerking met Leica zijn ontworpen. Er is een 50 MP groothoekcamera met een equivalente brandpuntsafstand van 24 mm en een 7P asferische lens die is ontworpen om meer licht op te vangen en opnamen met een hoog dynamisch bereik te ondersteunen.

Daarnaast is er een 50 MP-telelens met een equivalente brandpuntsafstand van 50 mm en een 12 MP ultragroothoekcamera met een equivalente brandpuntsafstand van 15 mm.

Zowel de Xiaomi 13T Pro- als de Xiaomi 13T-camera's worden aangedreven door 100% DCI-P3 en hebben een breder kleurbereik.

De Xiaomi 13T Series biedt twee originele Leica-fotografische stijlen: Leica Authentic Look en Leica Vibrant Look, die zeer opvallende beeldmogelijkheden bieden met natuurlijke kleurreproductie, sterk contrast en schaduwdefinitie, samen met de klassieke Leica-beeldesthetiek. Nog eens zes Leica-filters zijn beschikbaar, waaronder de nieuwste Leica Sepia en Leica Blue, overgenomen van de LeicaM-Typ240 Film Mode.

Als aanvulling op de creatieve mogelijkheden van een gebruiker bieden Xiaomi 13T Pro en Xiaomi 13T vier nieuwe Leica-watermerken, die een grotere keuze bieden voor fotocomposities en frameformaten.
 
De Xiaomi 13T Series beschikt ook over de aangepaste fotografische stijlenfunctie in de Pro-modus die voor het eerst verscheen op de Xiaomi 13 Ultra. Met deze functie kunnen gebruikers toon, tonaliteit en textuur vooraf aanpassen, waardoor meer details en kleuren behouden blijven voor nabewerking. Voorkeursinstellingen kunnen ook worden opgeslagen voor specifieke persoonlijke fotografische stijlen.
 
De camera van de Xiaomi 13T ondersteunt 4K video-opname bij alle brandpuntsafstanden.

Xiaomi 13T Pro wordt verder aangedreven door een MediaTek Dimensity 9200+ chipset met een snelle Octa-core CPU, die snelheden tot 3,35 GHz levert. Het toestel heeft ook een ingebouwde Arm Immortalis-G715 GPU die de beeldverwerking verbetert, zodat gamen soepeler verloopt en je je geen zorgen hoeft te maken over de batterijduur.

De Xiaomi 13T is uitgerust met een MediaTek Dimensity 8200-Ultra, gebouwd voor energie-efficiëntie met behulp van het nieuwste TSMC 4nm-proces dat zowel CPU- als GPU-prestaties verbetert. De warmteafvoer op de Xiaomi 13T Series is verbeterd dankzij een 5000 mm (2) VC roestvrijstalen weekplaat, waardoor de telefoons koel blijven.

Xiaomi 13T Pro en Xiaomi 13T zullen verkrijgbaar zijn in twee kleuropties: Alpine Blue en Black.
 
Xiaomi 13T Pro wordt geleverd met twee opslagvarianten: 12GB + 512 GB vanaf 899,99 euro, De Xiaomi 13T kost 649,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.