Ads Top

Nieuw seizoen van de UEFA Champions League

Vandaag weerklinkt het eerste fluitsignaal voor het nieuwe seizoen van de UEFA Champions League. Net als de voorbije jaren kunnen voetballiefhebbers terecht bij Proximus Pickx voor een live verslag van alle wedstrijden, van de groepsfase tot de finale in Londen. Daarnaast zorgt Proximus voor een omkadering op topniveau, met voorbeschouwingen, highlights en wedstrijdanalyses via verschillende kanalen.

De eerste speeldag heeft meteen enkele mooie affiches in petto. De Belgische landskampioen Antwerp FC trekt naar FC Barcelona voor een prestigieus debuut op het kampioenenbal. Peter Vandenbempt en Gert Verheyen zijn de commentatoren van dienst. Verder zijn er onder meer krakers tussen PSG en Borussia Dortmund in groep F (dinsdag) en tussen Bayern München en Manchester United in groep A (woensdag). Ook Groep E met Atlético Madrid, Feyenoord, Lazio en Celtic belooft spannend te worden van begin tot eind.

Proximus is opnieuw de enige aanbieder in België die álle wedstrijden in de UEFA Champions League aanbiedt. Wedstrijden op dinsdagavond waarin Antwerp niet aan de bak moet, zijn in Vlaanderen bovendien – net als vorig seizoen – exclusief te bekijken bij Proximus Pickx.

Voetballiefhebbers met de tv-optie Pickx Sports of Pickx All Stars & Sports kunnen afstemmen op de wedstrijd van hun keuze op één van de Pickx+ Sports-zenders of de verschillende wedstrijden tegelijk volgen dankzij de Multi Live, die de highlights van alle wedstrijden bundelt in één uitzending. Eén wedstrijd per maand wordt ook uitgezonden op Pickx+, beschikbaar als afzonderlijke tv-optie en inbegrepen in de opties Pickx Mix, Pickx Sports, Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports.

Presentatoren Nicolas De Brabander, Niko Lainé, en Jonas Maes praten alles vakkundig aan elkaar, bijgestaan door een uitmuntend team van commentatoren en analisten bestaande uit Peter Vandenbempt, Gert Verheyen, Wesley Sonck, Franky Van der Elst, Wim De Coninck, Mo Messoudi en David Hubert.

De Pickx app onderscheidt zich door zijn interactieve video-ervaring met informatie over de opstellingen, live wedstrijddata en statistieken. Proximus-klanten met de tv-optie Pickx Sports of Pickx All Stars & Sports kunnen er hoogtepunten of zelfs volledige wedstrijden te herbekijken, tot 7 dagen na uitzending.

Op pickx.be ten slotte kunnen zowel klanten als niet-klanten van Proximus terecht voor nieuwsartikels, podcasts, samenvattingen en highlights.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.