Ads Top

Deze grote films komen dit najaar op Netflix

Netflix heeft dit jaar al een hele hoop films gereleaset, maar dat lijstje blijft groeien, en groeien

Reptile – 6 oktober 2023
Reptile draait om de ervaren detective Tom Nichols (gespeeld door Benicio Del Toro), die in een gehucht de brute moord op een jonge makelaar dient te onderzoeken. Daarbij komt hij echter ook demonen uit zijn eigen verleden tegen. Del Toro is niet het enige bekende gezicht in deze film, want ook Justin Timberlake komt langs, evenals Alicia Silverstone. Zij speelt de vrouw van het hoofdpersonage.

Fair Play – 13 oktober 2023
In Fair Play maken we kennis met Emily (Phoebe Dynevor) en Luke (Alden Ehrenreich). De twee hebben zich pas verloofd en zijn dolverliefd op elkaar. Maar dat verandert toch wel een ‘beetje’ wanneer er een felbegeerde promotie in een keihard financieel bedrijf bij komt kijken. De dynamiek tussen de tortelduifjes verandert compleet en ze komen steeds dichter bij de rand van de afgrond. Er komt zelfs veel meer bij kijken dan alleen hun verloving!

Voleuses – 1 november 2023
Voleuses is een samenwerking tussen Amerikanen en Fransen. De jeugdvriendinnen Alex en Carole staan centraal en zijn samen werkzaam in de misdaad. Ze willen een schilderij uit het Louvre stelen, maar hebben daarbij de hulp nodig van wapenhandelaar Clarence, die op zijn beurt achterna wordt gezeten door een heus drugskartel én de bokser Sam. Er volgt een gevecht met de speciale eenheden en hun onderlinge relatie zal nooit meer hetzelfde zijn!

The Killer – 10 november 2023

Mindhunter krijgt nooit meer een nieuw seizoen, maar regisseur David Fincher is nog altijd alive and kicking. Hij maakt The Killer met Michael Fassbender in de hoofdrol. ‘Magneto’ (X-Men) is een koelbloedige killer die op een gegeven moment verwikkeld raakt in een strijd met alles en iedereen, bovenal met zijn eigen werkgever… en zijn eigen psyche. Het gaat mentaal gezien namelijk steeds slechter met het personage van Fassbender! En om dat ook nog eens te combineren met een internationale klopjacht… het maakt het er niet makkelijker op.

The Archies – 7 december 2023
The Archies is een musicalfilm uit… India! De film neemt je dus ook mee naar dit land, waar de personages uit de gelijknamige stripboeken geïntroduceerd worden, onder wie: Archie, Betty, Veronica en Jughead. Die karakters worden gespeeld door het kroost van bekende Bollywood-acteurs. Agastya Nanda, die Archie speelt, is bijvoorbeeld de kleinzoon van icoon Amitabh Bachchan (The Great Gatsby) en Suhana Khan (Veronica) de dochter van Shah Rukh Khan (Zero).

Leave the World Behind – 8 december 2023
Leave the World Behind is een thriller met Julia Roberts en Ethan Hawke, die gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Rumaan Alam. Amanda (Roberts) en Clay (Hawke) brengen tijd door in hun vakantiehuis, maar wanneer er een onbekend koppel voor de deur staat, leren de twee dat de wereld thuis compleet op zijn kop staat. Hun thuisbasis New York is namelijk getroffen door een black-out (een grote stroomstoring) met een hele hoop chaos als gevolg. Amanda en Clay moeten om hun eigen veiligheid denken, maar willen ook weten wat er aan de hand is in The Big Apple.

Maestro – 20 december 2023
In Maestro is Bradley Cooper de legendarische Broadway-componist Leonard Bernstein. De film neemt je mee in het leven van de welbekende componist, die onder andere de muziek van West Side Story maakte. De muziek is echter een bijproduct, want de relatie van Bernstein met Felicia Montealegre, die hij ontmoet op een feest in het jaar 1946, staat centraal. Maestro was onlangs nog de inzet van ‘neusgate’ (Cooper speelt een jood en heeft een lange neus).

Rebel Moon – 22 december 2023
Rebel Moon is een van de állergrootste aankomende Netflix-projecten. De streamingdienst en Zack Snyder hebben een deal gesloten voor twee films: Rebel Moon: A Child of Fire (22 december) en Rebel Moon: The Scargiver (19 april volgend jaar). Het universum van Rebel Moon wordt bedreigd, bedreigd door een invasie van de machtige Regent Belisarius. De enige die hem kan tegenhouden is de jonge vrouw Kora, die alles in het werk stelt om een vreedzame kolonie te beschermen. Om dat te bewerkstelligen reist ze stad en land (lees: de hele ruimte) af op zoek naar metgezellen die haar volk bij kunnen staan in de strijd met de indringers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.