Ads Top

Pathé en Albert Heijn werken samen voor unieke filmspaaractie

Met een unieke spaaractie bieden Pathé en Albert Heijn zowel uit als thuis een aardige filmbeleving: tot en met 17 september kan er niet alleen gespaard worden voor een tweede bioscoopkaartje gratis, maar ook voor een tweede drankje of snack.

Consumenten die graag thuis van de beste films willen genieten worden niet vergeten: de volle spaarkaart mag tevens ingeleverd worden in ruil voor een gratis tweede filmvoucher voor Pathé Thuis. Het is de eerste keer sinds de overname van Pathé Thuis door Pathé dat het bioscoopconcern en het streaming platform op deze schaal samenwerken voor een campagne.

Van maandag 4 tot en met zondag 17 september kunnen consumenten sparen voor een compleet bioscoopuitje. Bij iedere 5, euro aan boodschappen bij Albert Heijn ontvangt de klant een digitale zegel. Bij vier zegels is een spaarkaart vol en kan de consument bij aankoop van een bioscoopticket deze inleveren voor een gratis tweede ticket, of bij aankoop van een drankje, popcorn of andere snack een tweede gratis. Een volle spaarkaart kan daarnaast ook ingeleverd worden voor een gratis tweede filmvoucher voor Pathé Thuis. Met deze voucher kunnen twee HD films bekeken worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.