Ads Top

Pathé introduceert ‘Club Pathé’: vernieuwd loyaltyprogramma met nog meer voordelen

Samen kijken, ervaren en delen versterkt de totale filmbeleving. Daarom introduceert Pathé vandaag met de tagline ‘Beleef meer met Club Pathé' haar vernieuwde loyalty programma propositie. Met een compleet nieuwe naam en visuele identiteit biedt Pathé een gratis loyaliteitsprogramma dat één plek biedt voor bezoekers om hun tickets te kopen en te genieten van diverse voordelen.

Binnen Club Pathé introduceert Pathé tevens als eerste in de bioscoopbranche een flexibele abonnementsvorm die voor ieder wat wils biedt: aan het populaire ‘Unlimited’ abonnement worden ‘Explorer’ en ‘Family’ abonnementen toegevoegd, en kun je gemakkelijk iemand extra toevoegen aan je huidige abonnement.
 
In de vernieuwde structuur verschuiven losse initiatieven naar een totaalprogramma en is er geen verschil meer tussen een ‘Mijn Pathé’ account, een loyaliteitsprogramma of abonnementen. Met de introductie van Club Pathé worden deze omgedoopt tot één Club Pathé app.  

Iedereen kan gratis member worden van Club Pathé. Van horrorfanaten tot Marvel-fans en van eens-per-maand kijkers tot elke-dag-film-fanaten. Leden profiteren meteen van leuke voordelen die passen bij hun persoonlijke voorkeur, zoals speciale events, punten sparen voor korting op onder andere popcorn en drankjes en/of webshop items, en unieke filmcontent.
 
Als onderdeel van Club Pathé worden ook nieuwe abonnement-proposities geïntroduceerd als onderdeel van Club Pathé. Aan de bestaande ‘Unlimited’ en ‘Unlimited Gold’ abonnementen worden ‘Explorer’ en ‘Family’ toegevoegd. De nieuwe abonnementen geven bezoekers respectievelijk de mogelijkheid om te kiezen voor één bezoek aan de bioscoop per maand of eenvoudig familieleden mee te nemen. Alle abonnementen worden uitgebreid met een korting van 50% op Pathé Thuis en zijn eenvoudig aan te passen en te pauzeren. De samenwerking tussen een bioscoopconcern en On Demand platform is compleet uniek in de bioscoopbranche.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.