Ads Top

Seizoen 7 van Emmy-winnende animatie comedy Rick and Morty vanaf 16 oktober op HBO Max

Het zevende seizoen van de populaire animatieserie voor volwassenen Rick and Morty van Adult Swim gaat op maandag 16 oktober in première op HBO Max. De serie volgt een sociopatische geniale wetenschapper die zijn timide kleinzoon meesleept op waanzinnig gevaarlijke avonturen door het universum.

Het zevende seizoen zal te zien zijn in meer dan 134 landen in 38 talen. Het is de meest bekeken animatieserie voor volwassenen op HBO Max in Europa en staat in de top tien van de meest populaire titels op het platform. De serie heeft twee Emmy Awards gewonnen, voor "Outstanding Animated Program" en is momenteel genomineerd voor een derde.

Rick en Morty zijn terug en klinken meer als zichzelf dan ooit! Het is seizoen zeven en de mogelijkheden zijn eindeloos: wat is er aan de hand met Jerry? EVIL Zomer?! En gaan ze ooit terug naar de middelbare school?! Misschien niet! Maar laten we het uitzoeken! Er is waarschijnlijk minder pis dan vorig seizoen. "Rick and Morty", 100 jaar! Of in ieder geval tot seizoen 10!

Adult Swim is al meer dan vijftien jaar de leider in animatie voor volwassenen en nr. 1 bestemming voor jongvolwassenen, met veelgeprezen, bekroonde originele en verworven series zoals 'Rick and Morty', 'Genndy Tartakovsky's Primal', 'The Eric Andre Show', 'SMILING FRIENDS', 'Unicorn: Warriors Eternal' en 'My Adventures with Superman'. Het jaarlijkse Adult Swim Festival bereikt een miljoenenpubliek en bevat optredens van zowel muzikanten als komieken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.