Ads Top

Sony brengt twee nieuwe Alpha 7C-serie camera's uit ​

Sony lanceert twee nieuwe toevoegingen aan de compacte full-frame α7C cameraserie: de Alpha 7C II en Alpha 7C R.

De Alpha 7C II is uitgerust met een full-frame beeldsensor met circa 33 effectieve megapixels. Daarnaast beschikt dit toestel over de nieuwste foto- en videofuncties en prestaties in een compact en lichtgewicht design.

De α7C II is ongeveer 12 cm breed x 7 cm hoog x 6 cm diep en weegt ongeveer 513 gram. Dit is de tweede generatie van de α7C-serie.

De Alpha 7C R is de nieuwste compacte full-frame Sony camera met verwisselbare lens. Deze camera beschikt over dezelfde sensor en krachtige processor als de Alpha 7R V en is qua afmeting en gewicht vergelijkbaar met de Alpha 7C II. De α7C R is met zijn hoge beeldkwaliteit en mobiliteit geschikt voor verschillende soorten fotografie, zoals portret-, wildlife- en landschapsfotografie.

Zowel de Alpha 7C II als de Alpha 7C R zijn uitgerust met dezelfde AI-technologie en BIONZ XR-processors als in Sony's recentelijk gelanceerde camera's (Alpha 7R V en Alpha 6700). Met de op AI-gebaseerde real-time tracking autofocus is de nauwkeurigheid van de objectherkenning van deze camera ook verbeterd. De 5-assige in-body beeldstabilisatie biedt een 7-stops voordeel bij het vastleggen van foto's.

Verder ondersteunen beide modellen hoogwaardige 4:2:2 10-bits video-opnamen tot 4K60p en ondersteunen ze Sony's veelgeprezen S-Cinetone kleurprofiel voor een echte cinematische look. Daarnaast beschikken deze nieuwe camera’s over Active Mode in-body beeldstabilisatie, op AI-gebaseerde auto-framing, ondersteuning voor digitale audio-interface en andere functies die video-opnamen naar een hoger niveau tillen.

De nieuwe Alpha 7C II is vanaf september 2023 verkrijgbaar in zilver en zwart bij diverse erkende Sony-dealers voor 2700 euro.

De nieuwe Alpha 7C R (body) is vanaf oktober 2023 verkrijgbaar in zilver en zwart bij diverse erkende Sony-dealers voor 3700 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.