Ads Top

Seizoen 2 van HBO Original-serie The Gilded Age vanaf 30 oktober op HBO Max

De HBO Original-serie THE GILDED AGE van Julian Fellowes (Downton Abbey) keert vanaf maandag 30 oktober a.s. terug voor het achtdelige tweede seizoen op HBO Max.

The Gilded Age was niet alleen een periode van immense economische omwenteling, waar enorm kapitaal verdiend werd maar ook verloren ging, het was tegelijkertijd een periode van felle rivaliteit tussen oud- en nieuw geld.

Het tweede seizoen van THE GILDED AGE begint op paasochtend 1883, met het nieuws dat Bertha Russells bod op een box bij de Academy of Music is afgewezen. Gedurende het achtdelige seizoen zien we hoe Bertha Mrs. Astor en het oude systeem uitdaagt, voet aan de grond in de samenleving probeert te krijgen, in de hoop er uiteindelijk een leidende rol in te spelen. George Russell gaat zijn eigen strijd aan met een groeiende vakbond in zijn staalfabriek in Pittsburgh.

In huize Brook probeert Marian haar weg te vinden door in het geheim les te geven op een meisjesschool, terwijl Ada tot ieders verbazing een nieuwe liefde ontmoet. Natuurlijk keurt Agnes er niets van goed. In Brooklyn begint de familie Scott te genezen van een schokkende ontdekking en Peggy zet haar activisme voort via haar werk met T. Thomas Fortune bij de NY Globe.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.