Ads Top

Nieuwe slaaphoofdtelefoon Philips

Philips kondigt als TP Vision de Philips N7808 slaaphoofdtelefoon aan, ontworpen in samenwerking met Kokoon.

De dunne oordopjes en bijhorende app helpen dragers gemakkelijker in slaap te vallen en beschermt ze tegen verstoringen van buitenaf terwijl ze slapen.

De Philips N7807 slaaphoofdtelefoon is vanaf 2 oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van 249 euro.

De nieuwe slaaphoofdtelefoon combineert een comfortabele pasvorm met 'geweldig geluid'. De slaapoordopjes meten op intelligente wijze de persoonlijke prestaties en bieden nauwkeurige slaapmonitoringopties.

Alle belangrijke elektronische componenten van de Philips N7808 slaaphoofdtelefoon zijn geplaatst in een ondiepe en kleine behuizing die in de nek zit – vrijwel onmerkbaar als je ligt. Dankzij de gebalanceerde armatuurdrivers hebben de oordopjes van de slaaphoofdtelefoon het kleinste profiel van slechts 6 mm dik, in tegenstelling tot de normale behuizing van de meeste oordopjes van meer dan 20 mm.

Het product en R&D team van Philips Sound, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van koptelefoon, heeft een nieuwe siliconen kabelbehuizing met strakkere wikkel toegevoegd aan het oorspronkelijke productconcept, om de druk op zowel de buitenste oorschelp als in de gehoorgang te verminderen. Daarnaast is het oordopje rond de oortip gedraaid om te voorkomen dat de kabel in contact komt met het doorgaans gevoelige deel van het oor voor maximaal comfort.

Het kleine formaat van de hoofdtelefoon, inclusief vijf maten oordopjes, en de kabelaanpassingen zorgen ervoor dat de slaap-oordopjes altijd correct passen en de hele nacht goed blijven zitten.

Slaappatronen worden continu gemonitord o.a. door een kleine, optische hartslagmeter in de oordop. Deze werkt door licht in de huid te schijnen en te meten hoe het licht wordt verspreid door de bloedstroom van een lichaam. Deze informatie kan vervolgens worden gebruikt om gebruikers te helpen hun weg naar een betere slaap te begrijpen en te belegeleiden naar een optimale nachtrust. Gebruikers hebben toegang tot een gepersonaliseerde coaching-tool en tot specialistische en een op maat gemaakte (slaap)audio. Afgestemd op de audio behoeften van dat moment; slapen na een stressvolle dag, in een onbekende slaapomgeving of in slaap komen bij piekeren.

De slaaphoofdtelefoon heeft een batterijlevensduur van tien uur en kan ook worden gebruikt om te bellen, luisterboeken of mindfulness apps te beluisteren of podcasts en muziek te streamen. Dit kan via de bekende grote aanbieders zoals Apple Music, Audible, Spotify, YouTube, de Calm en Headspace Apps of via de Kokoon App.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.