Ads Top

Nieuwe generatie miniprojector in Full HD

BenQ presenteert de BenQ GV31, een mobiele miniprojector met Full HD-resolutie en 2.1-kanaals audiosysteem. Naast de hoge beeldkwaliteit levert de compacte entertainer zeer goed geluid met diepe bas dankzij de treVolo-technologie en zorgt voor een echt bioscoopgevoel.

Draadloos als buitenprojector voor op de camping, in de tuin of thuis met All-in-One USB-C: de GV31, die draadloos kan worden bediend via Bluetooth, WLAN, Chromecast of AirPlay, is altijd klaar voor spontaan gebruik. Het apparaat is vanaf september verkrijgbaar voor een niet-bindende verkoopprijs van 599 euro incl. btw.

De compacte ronde behuizing herbergt een volwaardige Full HD-projector (1.920 x 1.080 pixels, 1080p) met 300 ANSI lumen en een contrastratio van 100.000:1, waardoor beeldformaten tot 100 inch mogelijk zijn in donkere kamers. Zelfs in lichte kamers garandeert deze LED-lichtintensiteit geweldig film- en serieplezier met een beelddiagonaal van 40 inch. De exclusieve BenQ CinematicColor™ technologie zorgt voor rijke kleuren en heldere contrasten. Dit is inclusief de "daytime" beeldmodus, die donkere delen van het beeld helderder maakt.De vooraf geïnstalleerde Google-gecertificeerde Android TV biedt toegang tot meer dan 5.000 apps voor films, sport en games in de Google Play Store - en meer dan 700.000 tv-programma's en films. Daarnaast zijn er directe toegangsmogelijkheden of sneltoetsen tot populaire streamingdiensten, zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en YouTube. De projector kan eenvoudig en intuïtief worden bediend via de gratis BenQ Smart Control app voor mobiele apparaten. Als alternatief hebben gebruikers toegang tot functies en content via Google Voice Search en Google Assistant spraakbesturing.
 
Dankzij de geïntegreerde batterij biedt de BenQ GV31 tot 180 minuten entertainment in videomodus en tot 300 minuten als draadloze luidspreker voor audiostreamingsignalen van smartphones of internet. Met een eenvoudige draaibeweging in de magnetische houder kan bijna elk beschikbaar oppervlak worden omgetoverd tot een scherm: de draaihoek van 135° maakt zelfs projectie mogelijk vanuit het comfort van uw bed op het plafond van de slaapkamer. Tussen 80 cm en 3,20 meter brengt de autofocus alle afstanden in beeld en met een keystone-correctie tot 40° in alle richtingen is een correcte geometrie gegarandeerd.

Het 270° surround-geluid wordt geleverd door de GV31 met zijn 2x 4 watt midrange en tweeter en 1 x 8 watt woofer. Het geluidssysteem is gebaseerd op BenQ's eigen treVolo technologie, die niet alleen gebruik maakt van fysieke eigenschappen van akoestiek, maar ook van psycho-akoestische effecten.
 
Naast draadloze verbindingen biedt de GV31 verschillende opties voor het ontvangen en doorgeven van signalen en stroom via kabels. Een USB-A, USB-C en HDMI-aansluiting (1.4b) elk, een 3,5 mm jack als audio-uitgang en een oplaadaansluiting bieden alle belangrijke aansluitingen. Dit omvat het gebruik van USB-sticks, Blu-ray spelers, notebooks en andere slimme apparaten als afspeelbronnen, het opladen van smartphones (tot 18 watt, zelfs wanneer de GV31 tegelijkertijd wordt opgeladen), USB-C Power Delivery-ingang tot 65 watt of zelfs het aansluiten van een Nintendo Switch via USB-C terwijl de console tegelijkertijd wordt opgeladen.

De LED lichtbron in de robuuste GV31 levert een prestatie van 20.000 uur in normale modus of 30.000 uur in eco-modus, wat overeenkomt met een levensduur van ongeveer 21 jaar bij een gemiddeld gebruik van vier uur per dag. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.