Ads Top

GoPro onthult HERO12 Black

GoPro introduceert de GoPro HERO12 Black-camera, naar eigen zeggen een krachtige toevoeging aan het camera-aanbod die zowel professionals als enthousiaste gebruikers zal aanspreken.

Een opvallend kenmerk is de verbeterde batterijduur, tot 2x langer dan zijn voorgangers dankzij een nieuw energiebeheersysteem. Hierdoor kunnen gebruikers langer opnemen zonder zich zorgen te maken over het opladen van de batterij.

De HERO12 Black ondersteunt draadloze audio met Bluetoothâ-audiodevices, waaronder Apple AirPods, waardoor gebruikers hoogwaardige geluiden kunnen vastleggen voor bijvoorbeeld vlogs. De HERO12 Black is waterdicht tot 10 meter zonder extra behuizing en heeft als altijd een robuust ontwerp, waardoor hij bestand is tegen zware omstandigheden.

Professionals zullen de Max Lens Mod 2.0 waarderen, die een 'ongekend breed gezichtsveld' van 177° mogelijk maakt bij 4K-resolutie met 60 frames per seconde. Dit opent de deur naar nog meer creatieve mogelijkheden. Een andere professionele functie is de nieuwe Timecode Sync, waarmee het eenvoudiger wordt om meerdere HERO12 Black-camera's te synchroniseren voor naadloze multi-camera-bewerking. GoPro-abonnees kunnen genieten van de nieuwe Quik Desktop App zonder extra kosten, waarmee bewerken en beheren van inhoud naadloos wordt op zowel desktop- als mobiele apparaten.

De GoPro HERO12 Black is nu beschikbaar voor pre-order via diverse retailers en verkrijgbaar vanaf woensdag 13 september.

De GoPro HERO12 Black is nu beschikbaar voor pre-order via diverse retailers en verkrijgbaar vanaf woensdag 13 september voor 449 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.