Ads Top

Trailer BILAL WAHIB: Altijd Altijd toont het vallen en opstaan van een golden boy

Producent Scenery brengt de trailer naar buiten van de nieuwe film BILAL WAHIB van regisseur Anne de Clercq (Soof 3, Snelle: Zonder jas naar buiten). In de film is te zien hoe het leven van Bilal Wahib in één klap verandert na de beruchte livestream en hoe hij met behulp van familie, vrienden en docenten de scherven probeert bij elkaar te rapen. De documentaire gaat aanstaande zondag 24 september in première op het Nederlands Film Festival in Utrecht en is vanaf vrijdag 29 september 2023 te zien op Prime Video.

Middels intieme gesprekken tussen Anne en Bilal en reconstructies van Bilals leven, die zich afspelen op een filmset, laat De Clercq de menselijke kant zien van een jonge acteur en zanger die zijn leven weer probeert op te pakken, nadat hij door de industrie en de maatschappij keihard is gecanceld. In de documentaire vertelt Bilal zijn persoonlijke verhaal en refelecteert hij op zijn handelen en de naslaap daarvan. Behalve Bilal komen onder andere zijn moeder Fatima, zijn vriendin Sophie en zijn goede vrienden Walid Benmbarek en Iliass Ojja aan het woord.

BILAL WAHIB: altijd, altijd is een film van regisseur Anne de Clercq, geproduceerd door Lea Fels en Isidoor Roebers (Scenery). De documentaire is vanaf 29 september te bekijken op Prime Video.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.