Ads Top

ESPN is vanaf nu ook te volgen via WhatsApp

ESPN is vanaf nu ook te volgen via WhatsApp Channels. Deze functie van WhatsApp geeft gebruikers de mogelijkheid om snel op de hoogte te zijn van het laatste ESPN-nieuws, achtergronden en video’s.

Open WhatsApp op je telefoon en klik linksonder in de navigatiebalk op 'updates'.
Vervolgens klik je op het plusicoontje achter 'Kanalen', zoek op ESPN NL en voeg het kanaal toe. Het ESPN NL-kanaal is ook toe te voegen via deze link.

Ontvang updates van ESPN door op het kanaal rechtsboven in het scherm het belletje aan te vinken. Daarna verschijnt onderin scherm 'meldingen ingeschakeld'.

ESPN is de thuisbasis van het Nederlandse clubvoetbal. De Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en Azerion Vrouwen Eredivisie zijn live op ESPN te zien. Net als internationaal voetbal uit o.a. de UEFA Europa League, de UEFA Conference League en de grote Amerikaanse sporten NBA, NFL, NHL en MLB, College Basketball en College Football. ESPN is zonder aanvullend abonnement beschikbaar bij o.a. Ziggo (18 en 421), KPN (14), Odido (150), Online.nl (401), CanalDigitaal (29) en Youfone (21) en is bij diverse aanbieders beschikbaar in UHD.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.