Ads Top

Trailer gabberfilm Hardcore Never Dies knalt met 190 bpm van het scherm

Prime Video, New Ams Film Company en The Searchers presenteren de trailer van Hardcore Never Dies, die strak staat van de karakteristieke gabbers en pompende hardcore beats.

Filmmaker Jim Taihuttu neemt het publiek mee terug naar de jaren negentig, gekenmerkt door Australian trainingspakken, kale koppen en hakken op Air Max. De film volgt twee broers (Joes Brauers en Jim Deddes) wiens leven een onverwachte wending neemt wanneer zij risico’s nemen die ongekende gevolgen hebben. Hardcore Never Dies gaat op 9 november in première in de Nederlandse bioscoop en is vanaf 8 december te zien op Prime Video.

Hardcore Never Dies speelt zich af in de jaren ’90 te midden van de opkomst van de gabber-muziekscene, die op dat moment de grootste subcultuur van Nederland is. Voor filmmaker Jim Taihuttu vormt de gabbercultuur, met haar nachtenlange raves en XTC-gebruik het perfecte decor voor het rauwe verhaal van Hardcore Never Dies.

In de film droomt de zeventienjarige Michael (Joes Brauers) van een toekomst als pianist, maar zijn ouders willen daar niets van weten. Als hij zich aanmeldt voor het conservatorium, mag hij met hakken over de sloot naar de tweede ronde. Tijdens zijn zoektocht naar inspiratie duikt Michaels vervreemde broer Danny (Jim Deddes) onverwachts op en introduceert hem in de Rotterdamse gabberscene. Michael wordt een wereld ingezogen van snoeiharde beats, broederschap en drugs - maar wanneer de  pillenhandel van Danny internationale proporties aanneemt, moeten de broers vechten voor hun leven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.