Ads Top

Bang & Olufsen kondigt de Beoconnect Core aan

Bang & Olufsen kondigt de Beoconnect Core aan, een nieuwe streaming box die legacy Bang & Olufsen luidsprekers verandert in een draadloos luidsprekersysteem. Met Beoconnect Core kunnen mensen naadloos muziek streamen vanuit hun favoriete app naar Bang & Olufsen luidsprekers die meer dan 30 jaar teruggaan, hun Bang & Olufsen platenspeler of muzieksysteem aansluiten op Bang & Olufsen luidsprekers, en Bang & Olufsen luidsprekers aansluiten op elke televisie voor meeslepende filmische momenten.
 
Ontworpen met Cradle-to-Cradle principes in gedachten, belichaamt het ontwerp van Beoconnect Core de toewijding van Bang & Olufsen om de levensduur van zijn producten te verlengen. Dit gebeurt door middel van eenvoudige upgradebaarheid, langdurige servicebaarheid, evenals de vervangbare Mozart streaming module om ervoor te zorgen dat het Bang & Olufsen producten kan blijven voortzetten in de toekomst met de nieuwste technologie.
 
Beoconnect Core biedt verschillende connectiviteitsopties, zoals Powerlink en USB geoptimaliseerd voor de Beolab 50 en Beolab 90 luidsprekers, en line-in voor platenspelers en andere bronnen. Bovendien maakt Beoconnect Core het mogelijk om Bang & Olufsen luidsprekers aan te sluiten op schermen van derden met HDMI eARC voor meeslepende film momenten, die worden versterkt met de geluidskwaliteit van Bang & Olufsen.
 
Met een zacht gebogen, met parel gestraald aluminium chassis dat warmte absorbeert en een niet-geleidende cover om volledige antenne transparantie te garanderen, is het slanke en compacte ontwerp van Beoconnect Core geschikt voor elke kamer. Bovendien kan Beoconnect Core worden geïnstalleerd in Beosound Shape met behulp van een beugel die naadloos kan worden ingevoegd in een Beosound Shape tegel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.