Ads Top

Nieuw deze maand bij HBO Max

Nieuw in september bij HNO Max; de spannende horror-/thrillerserie Wolf, de Max Original-comedyserie Starstruck (seizoen 3), HBO Original-documentaires Donyale Luna: Supermodel en Savior Complex, de HBO Original-comedyspecial Sam Jay: Salute Me Or Shoot Me en nieuwe afleveringen van Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty deze maand op HBO Max.

In een afgelegen huis in Monmouthshire, Wales wordt de rijke familie Anchor-Ferrers het slachtoffer van de wrede spelletjes van een psychopaat. Wanneer Detective Inspector Jack Caffery een aanwijzing ontdekt die hem naar de Anchor-Ferrers kan leiden, is het de vraag of hij op tijd bij het huis zal zijn. WOLF (14/09) is een intense misdaadserie vol horror en gifzwarte humor, gebaseerd op het gelijknamige boek van Mo Hayder.

In haar eerste HBO stand-up special, SAM JAY: SALUTE ME OR SHOOT ME (24/09) betreedt comedian en schrijver Sam Jay (Pause with Sam Jay) het podium in Brooklyn Steel voor een hilarisch openhartige discussie over het omarmen van onze verschillen, de stress van langdurige relaties en de kracht van empathie. De Emmy-genomineerde comedian is onlangs verloofd en vertelt openhartig over het leven met haar toekomstige vrouw en de onbekende stress van het zijn van 'de man', de grimmige realiteit van trash day en meer. Behendig toont ze haar gespreksstijl en bespreekt ze op een geestige manier de uitdagingen van het leven en de samenleving in het algemeen - uiteindelijk spoort ze ons aan om empathie voor elkaar te hebben, ondanks onze verschillen.

DONYALE LUNA: SUPERMODEL (14/09) gaat over het opmerkelijke leven en de carrière van Donyale Luna, het eerste zwarte model dat de cover van zowel Harper's Bazaar (1965) als Vogue (1966) sierde. Ondanks het doorbreken van barrières in de mode-industrie, het uitdagen van de heersende schoonheidsidealen en het beïnvloeden van de cultuur in de late jaren 1960 en vroege jaren 1970, blijft Luna grotendeels onbekend. Haar oeuvre is verbluffend evenals haar samenwerkingen met een aantal van de belangrijkste modefotografen van de 20e eeuw.

Het derde seizoen van STARSTRUCK (2/09) volgt Jesse, die in Londen woont en in de plaatselijke bioscoop werkt, terwijl ze haar nieuwe leven als single verkent. Twee jaar na de breuk met filmster Tom navigeert Jessie door de druk van het volwassen leven en wordt ze geconfronteerd met de gevolgen van haar eigen keuzes terwijl haar vrienden doorgaan naar de volgende fasen in hun leven. Jessie vraagt zich af waar ze echt naar op zoek is. De serie is gemaakt door comedian en schrijver Rose Matafeo, en geschreven door Matafeo, Alice Snedden en Nic Sampson, met Matafeo en Snedden als regisseurs.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.