Ads Top

Bang & Olufsen's Cinematische assortiment is nu beschikbaar in deze kleuren

Bang & Olufsen voltooit haar cinematische assortiment met nieuwe kleurvariaties die beschikbaar zijn voor Beolab 8 - een rijke afwerking van zwart antraciet aluminium gecombineerd met lamellen van donker eikenhout, en een warme afwerking van goudtint met lamellen van licht eikenhout.
 
Het volledige cinematische assortiment, bestaande uit Beolab 8, Beosound Theatre en Beolab 28, wordt nu volledig aangeboden in goudtint, zwart antraciet en natuurlijk aluminium, om de perfecte cinematische ervaring te creëren voor elke interieur.
 
Beolab 8, Beolab 28 en Beosound Theatre tonen het vakmanschap van Bang & Olufsen in aluminium, dat afkomstig is van de hoogste kwaliteit en wordt vervaardigd in de befaamde Factory 5 van Bang & Olufsen in Struer, Denemarken. Het aluminium wordt gedraaid, gepolijst, geanodiseerd en gefreesd, allemaal onder één dak. Het anodisatie proces is de elektromechanische oppervlaktebehandeling van aluminium die een resistente oxide laag opbouwt, waardoor de aluminium oppervlakken hun glanzende afwerking in goudtint en zwart antraciet krijgen en ze uitzonderlijk duurzaam worden.

De houten lamellen in het cinematische assortiment zijn gemaakt van hoogwaardig massief eikenhout, verantwoord verkregen uit Europa en vervaardigd in Denemarken, waarbij traditionele methoden worden gecombineerd met moderne technieken. Het eikenhout is getint met een donker of licht pigment om de tinten donker eikenhout en licht eikenhout te bereiken.

Beolab 8 kan worden gebruikt als een systeemspeaker om een meeslepende homecinema-opstelling te creëren met behulp van de nieuwste hoogwaardige luidsprekers van Bang & Olufsen of erfgoedtelevisies en geluidssystemen van Bang & Olufsen die meer dan 30 jaar teruggaan. Het stereo koppelen van twee Beolab 8 luidsprekers maakt krachtig en nauwkeurig stereogeluid mogelijk voor een hoogwaardige muziekervaring. Beolab 8 kan ook worden gebruikt als een op zichzelf staande luidspreker die diepte biedt met een intense bas voor zijn grootte.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.