Ads Top

Bang & Olufsen lanceert de Beolab 8

Bang & Olufsen lanceert vandaag de Beolab 8. Elegant en met een klein silhouet, Beolab 8 is de belichaming van veelzijdigheid die op zichzelf schijnt, in elke opstelling zingt en presteert waar je het ook plaatst.

Beolab 8 kan worden gebruikt als systeemluidspreker om een meeslepende thuisbioscoopopstelling te creëren met behulp van de nieuwste high-end Bang & Olufsen-luidsprekers of zelfs erfgoedluidsprekers uit 1984. Stereo combineert twee Beolab 8-luidsprekers om een krachtig en nauwkeurig stereogeluid te creëren voor een hifi-muziekervaring.

Beolab 8 is echter ook een stand-alone luidspreker die diepte levert met een intense bas voor zijn formaat.

Beolab 8 is ontworpen om er vanuit elke hoek mooi uit te zien, ongeacht waar en hoe de luidspreker wordt geplaatst. De eendelige aluminium behuizing is een samensmelting van een bol en cilinder die is samengevoegd tot een solide vorm, met excellentie in vakmanschap van Bang & Olufsen's gerenommeerde Factory 5. Ontworpen met ofwel in Denemarken vervaardigde houten lamellen of een stoffen front, volgt Beolab 8 hetzelfde karakteristieke ontwerp van Bang & Olufsen's Beolab en Beosound producten, waaronder Beosound Theatre, Beolab 28 en Beolab 50. Tussen de buitenste aluminium schaal en de binnenkern van de luidspreker zorgt het samenspel van licht en schaduw voor een visueel lichtgewicht uiterlijk. In overeenstemming met Scandinavische ontwerpprincipes, waar vorm de functie volgt, creëert de vorm van de spreker dubbel een esthetisch object en verbetert het de akoestiek van de spreker.

De Beolab-luidspreker bestaat uit een 16 mm-tweeter, 3 inch middenbereik en een 5,25 inch woofer.
 
Met de bundelbreedteregeling van de luidspreker kunnen gebruikers naadloos schakelen tussen twee luisterervaringen. Beolab 8 biedt de mogelijkheid om te verkleinen met precisie-audio om de goede plek voor de luisteraar te optimaliseren. Als alternatief kunnen gebruikers ervoor kiezen om breed te gaan en geluid door de kamer te verspreiden terwijl de voorste LED's op het luidsprekerscherm staan met de geluidsmodusstatus waarin de luidspreker zich bevind

De Beolab 8 is verkrijgbaar vanaf 2.499 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.