Ads Top

Nieuwe accessoires bieden extra mogelijkheden voor gebruikers van Sony camera's

De artistieke en praktische mogelijkheden van het Sony Alpha camerasysteem worden verder uitgebreid met vier nieuwe optionele accessoires van Sony. Belicht portretten, interieurs en andere objecten met een lichtgewicht flitser die aan de Multi Interface Shoe van de camera kan worden bevestigd. Ondanks zijn compacte formaat heeft de HVL-F32M een goede GN32 Guide Number-rating ontvangen. De flitskop kan opwaarts, neerwaarts of zijwaarts worden bewogen voor een professioneel effect met minder afstekende schaduwen.

De knoppen en bedieningselementen zijn beschermd tegen vocht en stof.  Aan de achterzijde van de flitser bevindt zich een handig LCD-scherm dat de operationele modi en instellingen weergeeft, plus 4-staps gekleurde indicatorlampjes voor een constante weergave van de batterijlaadstatus.

Met de XLR-K2M XLR Audio adapterkit kunnen filmmakers en videografen de geluidsopnames van bruiloften, interviews, videoproducties of natuuropnames extra geluidskwaliteit geven. De kit kan worden bevestigd aan de Multi Interface Shoe van alle α7 Serie cameramodellen, de α99 en Cyber-shot RX10 camera en de FDR-AX100, NEX-VG30 en NEX-VG900 camcorders.


Ook nieuw is een een zachte draaghoes met voldoende ruimte voor een camera plus drie objectieven – zoals Sony’s E-mount SEL1635Z, SEL2470Z en SEL70200G. Er zijn ook voldoende opbergvakken voor flitsers, laders en andere camera-accessoires, plus handige extra ruimte voor uw smartphone, geheugenkaarten en uw statief of waterfles. Er is zelfs een extra grote ruimte voor een tablet. De draagtas kan over de schouders worden gedragen en heeft een afneembare regenhoes voor extra bescherming tijdens natte dagen. Bij mooi weer kan de regenhoes achterin de draaghoes praktisch worden weggestopt.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.