Ads Top

Sport1 Go beschikbaar voor UPC klanten

De Sport1 Go-app is vanaf vandaag beschikbaar voor UPC klanten met een Sport1 Go abonnement. Met Sport1 Go kunnen de klanten onbeperkt en overal in Nederland het aanbod van Sport1 bekijken via hun smartphone, tablet, laptop of PC. De dienst is voor klanten van UPC die een abonnement hebben op Sport1 gratis beschikbaar.

Met Sport1 Go via UPC hebben alle Sport1-klanten 24 uur per dag in heel Nederland onbeperkt live toegang tot alle Sport1 kanalen en Sport1 Go Clips. Daarnaast is het voor de abonnementhouders mogelijk om via picture-in-picture naar twee live kanalen tegelijk te kijken. Daarbovenop krijgen klanten onbeperkt toegang tot Sport1 Gemist en Sport1 Clips. Op deze manier kunnen hele evenementen en hoogtepunten teruggekeken worden waar en wanneer de klant dat wil.

Klanten van UPC die een abonnement hebben op Sport1 kunnen Sport1 Go direct gebruiken. Om Sport1 Go op smartphone of tablet te kijken, downloaden klanten de Sport1 Go-app die gratis beschikbaar is voor Apple, iOS  en Windows 8 in de Apple App Store of de Windows Store. De app is ook verkrijgbaar voor tablets met Android 4.0 of hoger in de Google Play Store. Het aanbod van Sport1 is zowel via Wifi als via het mobiele netwerk beschikbaar.


    

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.