Ads Top

IFA: Betaalbare Nokia Lumia-smartphones met high-end fototechnologie

Microsoft introduceert de Nokia Lumia 830 en de Lumia 735 smartphones met het Windows Phone 8.1-besturingssysteem. De Lumia 830 is een betaalbaar toppmodel, met optische beeldstabilisatie en PureView-technologie.

Met de Lumia 830 maakt de gebruiker – bij dag en nacht – foto’s en video’s van hoge kwaliteit. Het toestel beschikt over een 10-megapixel PureView-camera met ZEISS-lenzen, Rich Recording en het dunste optische beeldstabilisatiesysteem in een Lumia tot nu toe.

Het model biedt het beste van Microsoft: het voorgeïnstalleerde Microsoft Office Mobile-pakket, de nieuwste versie van Windows Phone 8.1 met Lumia Denim, en OneDrive met 15 GB gratis opslagruimte, waarmee content eenvoudig te synchroniseren en te delen is. Ook beschikt de Lumia 830 over Lumia-innovaties zoals een geïntegreerde draadloze-oplaadmogelijkheid in een slank en licht ontwerp van aluminium en polycarbonaat.

Met een groothoekcamera aan de voorkant en zijn slanke design is de Lumia 735 ideaal om meer vast te leggen en te delen: De 5 megapixel groothoekcamera aan de voorzijde stelt je in staat om via Skype te videobellen met je familie en vrienden over de hele wereld.

Beide modellen beschikken over een 2220 mAh-accu en 15 GB gratis OneDrive-opslagruimte, de Lumia 735 heeft 8 GB interne opslagruimte en de Lumia 830 16 GB interne opslag. De Lumia 735 beschikt over LTE/4G en de mogelijkheid tot draadloos opladen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.