Ads Top

IFA: Rollei presenteert nieuwe 4K actioncam

De Duitse camerafabrikant Rollei presenteert tijdens IFA twee nieuwe innovatieve actioncams: de Rollei Actioncam 6S WiFi en de Rollei Actioncam 7S WiFi. Zowel de 6S als de 7S beschikken over een 16 megapixel sensor en full HD-videoresolutie. De Rollei Actioncam 7S is momenteel de rijkst uitgeruste actioncam in het productportfolio van Rollei. De 7S heeft namelijk 4K (Ultra-HD) videoresolutie.

De twee nieuwe actioncams zijn optimaal beschermd tegen alle weeromstandigheden en omgevingen. Beide camera’s zijn waterdicht tot een diepte van 100 meter (in het standaard meegeleverde onderwaterhuis) en beschikken over een groothoeklens met een opnamehoek van 150 graden die in vier standen (150°/120°/100°/80°) verstelbaar is. Daarnaast hebben beide modellen een super slowmotion functie die tot 60fps gaat. Om de bewegende actiebeelden zo gedetailleerd mogelijk vast te leggen, zijn beide camera’s tevens voorzien van een time-lapse functie met aanpasbare intervallen. De 6S filmt met drie, zes of acht frames per seconde, terwijl de 7S drie, zes en tien frames heeft.

Camera’s kunnen direct gekoppeld worden met een gebruiksvriendelijke smartphone-, tablet- en PC-app. De Rollei Actioncam 6S WiFi ligt vanaf begin september in de winkel voor een adviesprijs van 289,99 euro en de Rollei Actioncam 7S voor 349,99 euro.

Rollei is in september exposant op de twee belangrijkste beurzen in Duitsland: de Photokina in Keulen en de IFA in Berlijn. Tijdens deze beurzen presenteert Rollei haar nieuwe producten, waaronder de 6S en 7S.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.