Ads Top

IFA: Panasonic breidt 4K-aanbod uit

Panasonic onthult vandaag zijn nieuwste assortiment 4K-producten op de IFA. Naast de al bestaande AX800 introduceert Panasonic deze keer de AX900, de 85 inch X940 en de AX630 serie. De AX900, X940 en AX800 maken gebruik van LCD-schermen die zijn uitgerust met een nieuwe LED-achtergrondverlichting met groot kleurbereik. Dit levert volgens het bedrijf kleuren op die volledig overeenkomen met het origineel. Het is vooral Studio Master Colour dat ervoor zorgt dat al deze 4K VIERA TV's kleuren nauwkeurig weergeven. Dit gebeurt zelfs bij een lage verzadiging en geringe helderheid, wat heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering van de beeldkwaliteit bij donkere scènes.

Panasonic heeft zijn 4K digital imaging assortiment verder uitgebreid met de X1000. Deze camcorder is uitgerust met een LEICA Dicomar-lens en een nieuwe BSI-sensor en Crystal Engine Pro 4K en produceert levensechte beelden in Ultra HD 4K-resolutie. De X1000 legt beelden vast in QFHD (3840 x 2160) en Cinema 4K (4096 x 2160).

De fantastische 4K-opnamemogelijkheden van de X1000 bieden ook meer flexibiliteit tijdens het editen. Met 4K is het mogelijk om composities bij te snijden en het perfecte frame te kiezen.

De X1000 voegt zich bij de onlangs door Panasonic geïntroduceerde 4K-compatibele LUMIX G vlaggenschipcamera, de nieuwste bridge camera en de op het lichaam draagbare camera - respectievelijk de LUMIX GH4, de LUMIX FZ1000 en de A500. Samen vormen zij een assortiment waarmee men onderweg beelden kan vastleggen in hoge kwaliteit. De LUMIX GH4 is de meest geavanceerde DSLM met verwisselbare lens van Panasonic tot nu toe. Omdat het mogelijk is Full HD video-opnames te maken met een ultrasnelle bitsnelheid van 200 Mbps (ALL-Intra) of 100 Mbps (IBP) kunnen videografen hun visie nu vastleggen in 4K UHD-resolutie.

De LUMIX FZ1000 is 's werelds eerste bridge camera met 4K-opnamecapaciteit, waarmee adembenemende videobeelden kunnen worden vastgelegd met vier keer de resolutie van Full HD. De LUMIX FZ1000 is de ideale keus voor fotografen die tijdens hun avonturen buitenshuis beelden willen vastleggen in fantastische kwaliteit. Deze camera heeft een stijlvol design, is robuust en beschikt over een vaste F2.8-4.0/25-400 mm LEICA DC VARIO-ELMARIT-lens. 

De A500 is een op het lichaam draagbare camera die opnemen in 4K naar een nieuw niveau van mobiliteit tilt. Hij levert verbluffende resultaten, zelfs bij opnames van snelbewegende onderwerpen.  Dankzij een nieuwe snelle en intelligente beeldprocessor, de Crystal Engine Pro+, biedt de A500 4K-video-opnames van 25p.

Naast de 4K UHD TV's en imaging producten van Panasonic bevat het assortiment andere consumentenproducten, waaronder een 4K-compatibele Blu-ray Disc speler, de BDT700, en de gold serie SDUC-kaarten. Dit complete assortiment biedt de ultieme keuze aan consumenten die foto's en video's van de hoogste kwaliteit willen bekijken, vastleggen en opslaan en aan professionals voor wie optimale beeldkwaliteit een must is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.