Ads Top

IFA: Sony breidt het assortiment smart lenscamera's uit

Sony’s nieuwste smart lenscamera's bieden volgens het bedrijf het beste van twee werelden: het spontane en het sociale van je smartphone en alle fotografische extra mogelijkheden en creatieve opties van een serieuze camera.

Koppel de smart lens via Wifi aan je smartphone. De snelheid van de One-Touch Connection via NFC voor alle smart lenscamera's is sneller dan ooit tevoren dankzij de firmware-upgrades voor de QX100- en QX10-camera en de verbeterde PlayMemories Mobile App.

Met de ILCE-QX1 kun je als serieuze fotograaf je E-mount lenscollectie gebruiken. Kies je favoriete objectief – zoom, breedbeeld, tele of macro – en laat je creativiteit de vrije loop.

De grote APS-C Exmor CMOS-sensor van 20,1 megapixel legt enorme hoeveelheden details vast – precies wat je zou verwachten van een veel grotere camera. Dit wordt gecombineerd met Sony’s geavanceerde BIONZ X-beeldverwerker, die nu is voorzien van zonespecifieke ruisonderdrukking. Merk zelf het verschil: zeer gedetailleerde, ruisarme beelden, ook in het halfdonker, waar kleinere sensoren het eerder laten afweten.

De grote sensor in de QX1 maakt ook een professioneel ogend bokeh-effect (scherpte-diepte) mogelijk met een zijdezachte, wazige achtergrond. Iets waartoe een smartphone niet in staat is.

Fotografen die de foto's achteraf graag bewerken, kunnen met de QX1 beelden in RAW–formaat opnemen. En de QX1 is ook de eerste smart lenscamera met pop-upflitser, voor betere resultaten in het donker.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.