Ads Top

IFA: Samsung introduceert volledige Curved line-up

Samsung opent IFA 2014 met de complete range aan Curved TV’s uit het portfolio. Een opvallende uitbreiding is ’s werelds eerste en grootste Bendable TV ooit, de 105 inch Bendable UHD. Ook is het eerste gebogen audioproduct gelanceerd: de Samsung Curved Soundbar. Daarmee wordt de visuele ervaring van de Curved TV’s aangevuld door geluid dat te vergelijken is met een bioscoopbezoek.

Op ‘s werelds eerste buigbare TV bepaal je zelf of je naar een plat of gebogen scherm kijkt, net wat op dat moment jouw voorkeur heeft. Met UHD Dimming en UHD Upscaling biedt het toestel de optimale beeldkwaliteit onder alle omstandigheden.

De 105 inch Curved UHD TV is de grootste in zijn soort. Hij kwam afgelopen juni in Nederland beschikbaar en zorgt met zijn panoramische beeldverhouding (21:9) voor een onvervalste bioscoopervaring in de huiskamer. Het scherm heeft 11 miljoen pixels (5120x2160) en biedt vijf keer de resolutie van Full HD. De premium TV past content zelf aan naar UHD resolutie. Ook heeft de Samsung 105 inch Curved UHD TV een ingebouwde 160W speaker, voor een nóg meeslependere kijkervaring. Met het tijdloze Gallery design is het toestel een aanvulling voor elk interieur.

Op IFA 2014 onthult Samsung ook de M3: De zeer betaalbare uitbreiding van het Wireless Audio Multiroom systeem. Het apparaat is eenvoudig te bedienen via je smartphone of tablet en brengt al je muziek uit verschillende bronnen samen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.