Ads Top

Deel selfies met de Nikon COOLPIX S6900

Nikon introduceert de ultieme selfiecamera waarmee u perfecte zelfportretten kunt delen: de Nikon COOLPIX S6900. Met een kantelbaar lcd-scherm en een ontspanknop op de voorkant van de camera is het makkelijk om de perfecte pose vast te leggen. Portretten zijn een gegarandeerd succes dankzij glamoureffecten die tijdens de opname kunnen worden toegevoegd. Delen is supersimpel met ingebouwde Wi-Fi1 en de NFC2-technologie.

Bij bewegingssturing gebruikt u handbewegingen om te bepalen wanneer u een foto maakt of een Full HD-filmopname start, waarbij u kunt kiezen tussen twee schermpictogrammen. De krachtige 12x optische zoom is uitbreidbaar tot 24x Dynamic Fine Zoom3 waardoor u dichterbij de actie komt.

Het grote, kantelbare Clear Color-aanraakscherm van 7,5 cm/3 inch met 460.000 beeldpunten klapt naar buiten. Hierdoor kunt u onder alle hoeken de ideale compositie samenstellen. Zet de camera in de juiste positie met het scherm naar u toe gedraaid om een foto of Full HD-film van uzelf te maken terwijl u bezig bent met uw favoriete hobby of presentatie. Dit kan zelfs zonder de camera aan te raken met behulp van bewegingssturing. Een handige teller geeft precies aan wanneer de opname begint.

De COOLPIX S6900 is beschikbaar in de kleuren zwart en wit, vanaf 16 oktober, voor een adviesprijs van 249 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.