Ads Top

Sony introduceert 16-35mm F4 Full Frame ZEISS objectief

Sony’s nieuwste full frame ZEISS groothoekzoomlens biedt volgens het bedrijf hoogwaardige kwaliteit voor de serieuze fotograaf in een licht, compact formaat. Een mooie aanvulling op het aanbod E-mount objectieven voor gebruikers van Alpha-camera's.

De langverwachte Vario-Tessar T FE 16-35mm F4 ZA OSS (SEL1635Z) biedt liefhebbers de keuze uit drie kwaliteitsgroothoekzoomobjectieven. De SEL1635Z is een aanvulling op het bestaande SEL2470Z zoomobjectief en het SEL70200G telezoomobjectief. Het is een zeer goede keuze voor landschappen, interieurs, architectuur en alledaagse fotografiesituaties.

De betrouwbare ZEISS kwaliteit maakt dat het creatieve potentieel van de bekroonde Alpha 7-serie 35mm full frame camera's volledig wordt benut. Dit objectief is ook een ideale partner voor de volledige Sony reeks E-mount camera's en camcorders.

Het compromisloze optische ontwerp omvat vijf asferische lenselementen, waaronder een groot AA (Advanced Aspherical) element en drie elementen van ED-glas. De SEL1635Z biedt daardoor een uitstekende resolutie en scherpte van hoek tot hoek, terwijl vervorming en kleurafwijkingen tot een absoluut minimum worden beperkt – en dat allemaal in een compacte, lichte, makkelijk draagbare lens. De Carl Zeiss T*-coating op de optische oppervlakken gaat lichtvlekken en ‘ghosting’ tegen en zorgt voor beter contrast, meer helderheid en meer diepte, vooral bij landschapsfoto's en situaties met een sterk achtergrondlicht.

Het constante F4 maximum diafragma zorgt voor mooi wazige achtergronden en een goede scherptediepte bij alle brandpuntsafstanden. Gecombineerd met ingebouwde Optical SteadyShot beeldstabilisatie levert dit professionele opnames vanuit de hand op, ook bij weinig licht en zonder dat de ISO-gevoeligheid, en daarmee de kans op ruis, wordt verhoogd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.