Ads Top

IFA: Acer pakt uit met tablets

Acer kondigde vandaag twee nieuwe tablets aan en breidde de Iconia One-serie uit: de Iconia Tab 8 W, Iconia Tab 10 en Iconia One 8. De Acer Iconia Tab 8 W is een compleet uitgeruste 8-inch tablet voor zowel werk als ontspanning. De Iconia Tab 8 W draait op de allernieuwste Windows 8.1 met Bing en wordt geleverd met 1 jaar gratis MS Office 365° Personal. De achterkant is glad en eenvoudig, een combinatie van zilver en voelbare patronen voor een premium afwerking. Door de smalle 7 mm bezel is de kijkervaring op het 1280 x 800 scherm nog aangenamer. Het scherm is ook uitgerust met IPS-technologie, wat zorgt voor een brede kijkhoek, consistente afbeeldingen, kleuren en helderheid.

De Iconia Tab 8 W is uitgerust met een Intel Atom Z3735G Quad Core-processor, beschikt over een micro USB-poort waarmee hij onderweg kan worden opgeladen en is uitgerust met dubbele stereoluidsprekers. Met de dubbele camera kunnen gebruikers skypen en tegelijk foto's maken. En tot slot kan de micro SD-poort van de Iconia Tab 8 W worden gebruikt voor extra opslagruimte zodat de gebruiker alles wat belangrijk voor hem is overal mee naartoe kan nemen en, dankzij de baterijduur van 8 uur, voor altijd!

De Acer Iconia Tab 10 is gemaakt met als doel om topkwaliteit entertainment te bieden voor iedere gebruiker: Hij beschikt over een 10,1-inch scherm met FHD-resolutie, wat garant staat voor scherpe en levendige beelden. Met Zero Air Gap en IPS-technologie levert de Iconia Tab 10 uitzonderlijke details, scherpte over een brede kijkhoek en verbeterde leesbaarheid in zonlicht. Voor een nog duidelijker beeld is de Acer Iconia Tab 10 voorzien van Anti-Fingerprint Coating Technology, waardoor het scherm makkelijk te lezen en schoon te maken is. En voor uw gemoedsrust wordt de tablet beschermd door de volgende generatie Corning Gorilla Glass, waardoor hij beter beschermt is tegen schade en krassen.

De Acer Iconia Tab 10 draait op Android 4.4 KitKat. Hij is beschikbaar in zwart en wit.

Acer breidt de Iconia One-serie uit met een groter scherm en meer processorkracht. De Iconia One 8 is nu sneller door een krachtige Intel AtomTM Z3735G quad-core processor en wordt geleverd in 10 kleuren die passen bij de persoonlijke stijl van de gebruiker. De achterkant is voorzien van een gestructureerd patroon, die een rijke, voelbare ervaring geeft. Dankzij de zijdezachte antislip-afwerking ligt hij stevig in de hand. De Iconia One 8 is slechts 8,5 mm dik en weegt minder dan 340 g, dus past hij in een kleine tas waardoor de gebruiker hem overal mee naar toe kan nemen. Het ontwerp is reisvriendelijk, maar de Iconia One 8 blijft groot genoeg voor een aangename kijkervaring.

Deze tablet levert volgens de fabrikant scherpe beelden: het 8-inch scherm met een resolutie van 1280 x 800 levert altijd levendige beelden. Het scherm wordt geleverd met Zero Air Gap en IPS-technologie voor buitengewoon contrast, een scherp beeld onder een brede kijkhoek en verbeterde leesbaarheid bij zonlicht. Voor een nog beter beeld wordt de Acer Iconia One 8 geleverd met Anti-Fingerprint Coating Technology, waardoor het scherm makkelijk te lezen en schoon te maken is.

De Acer Iconia Tab 8 draait op Android 4.4 KitKat dankzij de MediaTek Quad Core-processor. Hij is beschikbaar in Jade Green, Sunshine Yellow, Vivid Orange, Sky Blue, Essential White, Midnight Black, Fragrant Pink, Violet Purple, Mia Blue en Garnet Red(4).

De Iconia Tab 8 W is beschikbaar vanaf oktober 2014 met een prijs vanaf 149 euro; de Iconia Tab 10 is vanaf september 2014 beschikbaar met een prijs vanaf 199 euro, de Iconia One 8 is vanaf oktober 2014 beschikbaar met een prijs vanaf 149 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.