Ads Top

IFA: Sony introduceert de ‘Action Cam Mini’, de kleinste Action Cam ooit

Sony’s kleinste Action Cam aller tijden, de ‘Action Cam Mini’ HDR-AZ1VR, biedt volgens het bedrijf 'sensationele Action Cam Full HD beeld- en geluidskwaliteit' in een piepkleine videocamera voor elk avontuur. De HDR-AZ1 legt opnames vast met een hoge bit rate van 50 Mbps in XAVC S en bekijkt de wereld via een 170° groothoeklens.

De Action Cam Mini HDR-AZ1VR wordt geleverd met de nieuwe RM-LVR2V Live-View Remote. Dankzij deze handige polsafstandsbediening met LCD-scherm kun je de Action Cam Mini bedienen, opnames bekijken, afspelen en verwijderen, en instellingen aanpassen terwijl je camera stevig op je hoofd of op het stuur bevestigd blijft. En wil je een video opnemen vanuit meerdere invalshoeken, dan kun je met deze polsafstandsbediening wel vijf camera's tegelijk bedienen. De afstandsbediening slaat nu ook GPS-gegevens op en stuurt die door naar de camera terwijl je onderweg bent. Doordat die GPS-traceerfunctie nu in de afstandsbediening zit, kon de AZ1 net dat extra stukje kleiner worden gemaakt.

De lichtsterke Exmor R CMOS-sensor is gecombineerd met een ZEISS kwaliteitsobjectief en Sony’s krachtige BIONZ X-beeldverwerker voor gedetailleerde beelden – zelfs bij opnames in de avondschemer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.