Ads Top

IFA: Sony introduceert krachtige Sound Bar

Met de nieuwste Sound Bar (HT-GT1) van Sony kan men rekenen op meer volume dan ooit – of je nu tv kijkt, van een film geniet, of aan het gamen bent. De behuizing van de Sound Bar en de aparte subwoofer zijn gemaakt van stevig hout. Interne trillingen en resonantie worden zo tegengegaan waardoor je een helder, clean en krachtig hifi-geluid hoort. De bijzondere Clear Voice-technologie van Sony staat garant voor kristalheldere dialogen wanneer je naar het nieuws of tv-series kijkt.

Sluit de Sound Bar aan op je tv, steek er een USB-stick met MP3-bestanden in of sluit je iPhone/iPad/iPod of MP3-speler met favoriete muziek aan. Met slechts één aanraking koppel je de Sound Bar draadloos (via Bluetooth) met een NFC-compatibele smartphone of tablet. Zo kun je op vol volume van je muziekcollectie genieten, zonder onhandige kabels. Je kunt de Sound Bar zelfs via Bluetooth bedienen vanaf je telefoon met Sony’s gratis app SongPal voor iOS/Android.

De nieuwe HT-GT1 Sound Bar van Sony is vanaf eind oktober 2014 verkrijgbaar in het zwart voor een consumentenadviesprijs van 200,- euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.