Ads Top

IFA: Philips breidt Android televisies uit

TP Vision presenteert vandaag zijn nieuwe Philips 4K Ultra-HD-tv’s met Android. De nieuwe Philips 7900 is een redelijk geprijsde 4K Ultra-HD-tv met Android en tweezijdig Ambilight. De 8900 is de eerste Ultra-HD van Philips met gebogen scherm. De derde toevoeging aan het 4k Ultra-HD-aanbod, de Philips 9100, is het topmodel.

Deze drie nieuwkomers completeren het 4k Ultra-HD-aanbod van TP Vision, naast de Philips 9800 en de 8800-serie. De nieuwe 7900-, 8900- en 9100-tv’s komen in het derde kwartaal op de markt.

De Philips 9100-serie, met modellen van 139 en 164 centimeter (55 inch en 65 inch), komt volgens het bedrijf tegemoet aan de 'zware eisen van de échte filmliefhebber.' Het Perfect Pixel Ultra HD optimaliseert de beeldkwaliteit digitaal, wat leidt tot gedetailleerde beelden met een maximum aan diepte en contrast. Ultra Resolution, de upscaling-functie van Philips, maakt niet-UHD-beelden gedetailleerd, helder en scherp. 1000 Hz Perfect Motion Rate Ultra moet garant staan voor feilloze bewegende beelden: games, actiefilms en sportevenementen zijn een lust voor het oog op een 4k Ultra-HD-tv van Philips.  Micro Dimming Pro perfectioneert het beeldcontrast met diepe zwarttinten en kraakhelder wit.

In combinatie met de nieuwe boogvoet creëert vierzijdig Ambilight de illusie dat de Philips 9100 in een stralenkrans van warm licht zweeft. De gewelfde voet van gepolijst chroom vormt als het ware een brede poort onder het scherm.

De Philips 8900 is de allereerste tv van Philips met een gebogen scherm. De 139 centimeter (55 inch) grote 4k Ultra-HD-tv wordt aangedreven door Android en is gecertificeerd door Google. Dit opent de deur tot de Google Play Store met zijn rijkdom aan apps, games en content.

1000 Hz Perfect Motion Rate Ultra én Ultra Resolution zorgen ervoor dat de beeldweergave van de Philips 8900 zeer scherp is. Verder verbetert Local Contrast het toch al grote contrast van het scherm. Ook is er Micro Dimming Pro aan boord, een sensortechnologie die het LED-backlight dynamisch aanpast op grond van het omgevingslicht. Dit levert indrukwekkend contrast op door diepe zwarttinten en helder wit.

De nieuwe ultraslanke Philips 7900 4k Ultra-HD-tv is een goede keuze voor iedereen die met minder dan UHD, Ambilight en Android geen genoegen neemt, maar niet over een enorm budget beschikt. De beeldverwerkingsalgoritmes waarderen ieder binnenkomend beeld op naar UHD-resolutie en laten de televisiekijker daarmee uitzonderlijke scherpte, beweging, helderheid, kleur en contrast ervaren. 600 Hz PMR Ultra zorgt voor soepel bewegende beelden. De Philips 7900 heeft een dubbele ontvanger.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.