Ads Top

Loewe Operating System biedt meer mogelijkheden

Het Loewe Operating System, afgelopen donderdag voorgesteld op de IFA Consumer Electronics in Berlijn, moet de gebruiksvriendelijkheid van home entertainment systemen verbeteren. De toepassingen omvatten het snel van kanaal veranderen tot het van op afstand programmeren. Het Loewe Operating System is reeds geïntegreerd in de nieuwste Loewe-televisietoestellen. Eerder aangeschafte apparaten van Loewe (chassis SL 2xx) kunnen eenvoudig worden opgewaardeerd met een USB drive.

De nieuwe oplossing biedt diverse mogelijk: Loewe Smart tv2move transformeert een tablet computer in een tweede televisietoestel. Men hoeft dus geen enkele live-uitzending meer te missen. De nieuwe Loewe app zapt langs alle tv-zenders, alle opnamen of speelt gearchiveerde bestanden op de hard disk recorder af. De app werkt overal binnen het bereik van een Wi-Fi-netwerk - van de slaapkamer naar de keuken of het terras.

Met Loewe Artist wordt het zoeken naar je favoriete artiest volgens het bedrijf kinderspel: het systeem biedt 30.000 internetradiostations van over de hele wereld bieden alle genres aan van barok tot rock. Met een druk op de knop selecteert men het gewenste programma, terwijl de overzichtsfunctie toont welke stations vaak muziek van uw favoriete artiest spelen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.