Ads Top

IFA: Sony geeft update vrij voor PlayMemories Mobile App

De update van Sony’s PlayMemories Mobile App (versie 5.0) is goed nieuws voor smartphone-gebruikers die graag betere foto's willen nemen en delen. Deze handige app kan vanaf 4 september 2014 gratis worden gedownload (iOS en Android). De App werkt perfect samen met Sony’s QX10-, QX30-, QX100- en QX1-lenscamera’s, die je smartphone of tablet omtoveren tot een serieuze compact- of systeemcamera.

Draadloos verbinding maken tussen je smartphone en smart lens is door simpelweg aanraken met NFC ‘One-Touch’ gemakkelijker dan ooit - zeker als je een Sony Xperia-telefoon hebt (Ga de compatibiliteit van je Xperia telefoon na op www.sony.nl). Bekijk, bewerk en deel alle foto's, of stel de camerafuncties in, met een paar vingerbewegingen op je telefoonscherm.

De focuskaders op het scherm van je smartphone laten zien dat het snelle autofocussysteem van de QX-smart lens krachtig op het object is ingesteld – en dat geldt zelfs voor meerdere gezichten in bijvoorbeeld groepsopnames.

De rasterlijnen – een ander standaardelement van de betere fotocamera's – zorgen ervoor dat je de horizon steeds recht in beeld houdt, voor een natuurgetrouwe compositie zonder scheve horizon.

Er is ook ondersteuning voor GPS (PMM v5.0 gebruikt GPS-gegevens vanuit je smartphone): alle foto’s van de QX1-smart lenscamera worden zo automatisch voorzien van de locatie-informatie en via Google Maps is bij weergave op de kaart te zien waar de foto’s zijn gemaakt.

 PlayMemories Mobile Versie 5.0 voor iOS en Android kan vanaf nu gratis worden gedownload.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.