Ads Top

Albelli introduceert canvas met lijst en lay-outs voor collages

Stel, je hebt een prachtige foto gemaakt die je graag uitvergroot op canvas aan de muur wilt hangen. Albelli, de online specialist in fotoproducten, biedt vanaf vandaag de mogelijkheid extra uit te pakken door je canvas in een baklijst te plaatsen. Daarnaast hoef je door nieuwe lay-out mogelijkheden niet meer te kiezen uit één afbeelding, maar kun je gemakkelijk een complete collage samenstellen. 

De baklijst bestaat uit een houten frame die het canvas omlijst. Hierdoor krijgt het canvas een duidelijk kader waarmee een optische diepte wordt gecreëerd en de afbeelding in het frame op de muur lijkt te zweven. De mogelijkheid voor een baklijst is daarom een goede optie voor consumenten die van hun wanddecoratie een echte aandachtstrekker willen maken. De houten frames geven het canvas de elegante en professionele uitstraling die bij een kunstwerk hoort. 

Wil je een wanddecoratie met meer dan één foto erop? Albelli biedt vanaf nu ook de mogelijkheid om collages samen te stellen. Het programma biedt je de keuze uit verschillende lay-outs waarin je meerdere afbeeldingen kunt samenvoegen. Denk bijvoorbeeld aan één grote afbeelding met vier kleine foto’s aan de zijkant. Het programma werkt bovendien via een HTML5-editor ook op mobiele apparaten, waardoor je foto’s opgeslagen op de telefoon of tablet, gemakkelijk kunt afdrukken op canvas, plexiglas of aluminium wanddecoratie.  

De houten baklijsten zijn in zwart en wit verkrijgbaar en beschikbaar voor ieder formaat canvas. Kijk voor meer informatie op www.albelli.nl. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.