Ads Top

IFA: Loewe presenteert Loewe Art

Naast zijn vernieuwde Loewe Connect, heeft Loewe op IFA in Berlijn zijn Loewe Art aan het publiek voorgesteld. Met Ultra-HD-display en diverse aansluitingsmogelijkheden (HDMI 2.0, HDCP 2.2 en HEVC) en de kers op de taart: de Loewe Scaling-technologie. Vanzelfsprekend zijn de nieuwe Loewe Art-modellen ook uitgerust met 3D. De bijpassende brillen zijn verkrijgbaar als optie.

De meegeleverde tweekanaalsfunctie maakt het mogelijk om naar een programma te kijken en tegelijkertijd een tweede op te nemen via USB. En dankzij de functie MyTV2Move zet je het lopende televisieprogramma, of een ander programma, gewoon met een druk op de knop over op je tablet of smartphone en ‘neem je het mee’

De nieuwe Loewe gebruikersinterface Assist Media 2015 is volgens de fabrikant nog overzichtelijker geworden. Hij werkt nog consequenter met grafische elementen en geeft ook het gebruiksverloop weer (‘Wat is er het laatst bekeken’). Het Loewe Smart TV-portaal MediaNet geeft bovendien toegang tot inhoud op YouTube, de onlinevideotheek Videoland en de muziekstreamingdienst Deezer.

De nieuwe Loewe Art is verkrijgbaar in de kleuren chroomzilver en zwart in de beeldschermformaten 40, 48 en 55 inch.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.