Ads Top

Prime Video presenteert KELLY

De Nederlandse Prime Video Original documentaire volgt het leven van persoonlijkheid Kelly van der Veer. De documentaire gaat op 31 maart exclusief op Prime Video in première.

Als een van de eerste openlijke transvrouwen op nationale televisie heeft Kelly voortdurend te maken gehad met een hoop kritiek en beledigingen uit alle hoeken van de samenleving.

In de documentaire KELLY krijgt de kijker voor het eerst ooit haar kant van het verhaal te horen en vertelt ze openlijk hoe ze om wist te gaan met deze constante stroom aan negatieve aandacht. Als icoon voor de LGBTQIA+-gemeenschap heeft zij op die manier de klappen opgevangen om een weg te banen voor een nieuwe generatie.

Zo komen belangrijke iconen van nu, zoals influencer Nikkie de Jager (NikkieTutorials) en drag performers Envy Peru & Tabitha, in de documentaire aan het woord en vertellen zij wat Kelly’s invloed persoonlijk voor hun heeft betekent. Er wordt hiernaast ook een eerlijk verhaal verteld hoe ze na haar doorbraak met Big Brother bewust heeft gekozen om de prostitutie in te gaan. Een keuze die haar familie volledig respecteert en zelfs bij haar vindt passen. Kelly neemt met deze documentaire de regie in eigen handen en vertelt heel Nederland trots haar eigen verhaal in de hoop dat ze nu wel geaccepteerd wordt voor de vrouw die ze altijd al was.

Op vrijdag 31 maart aanstaande, op de Internationale Dag van Transgendervisibiliteit, gaat de documentaire KELLY exclusief op Prime Video in première. KELLY is geproduceerd door Made in June & 2CFILM. Regie June te Spenke (o.a. Famke Next).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.