Ads Top

Philips lanceert nieuwe draagbare monitor

Philips introduceert de Philips 16B1P3302D, een gloednieuwe lichtgewicht monitor die onderdeel uitmaakt van de Portable-serie.

De Philips 16B1P3302D is met zijn scherm van 15,6-inch (39,6 cm), lichtgewicht en draagbaar ontwerp ideaal om in een koffer of rugzak mee op reis te nemen. Bovendien beschikt de monitor aan de zijkant over twee USB-C-poorten waar elk een USB-C-kabel kan worden aangesloten die tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Deze poorten hebben verschillende functies, waaronder opladen en presenteren. Ook dienen ze als aanvulling op een dual screen-setup.  

De Philips 16B1P3302D maakt de werkplek onderweg comfortabeler met zijn multi-angle-standaard die tot 90 graden gekanteld kan worden. In combinatie met de IPS led-technologie zorgt dit voor een brede kijkhoek van 170/170-graden. De monitor streeft daarnaast ook naar een hoge beeldkwaliteit met zijn 16:9 Full HD-resolutie en SmartImage-technologie voor contrastrijke en geoptimaliseerde beelden.

Tot slot is de Philips 16B1P3302D uitgerust met EasyRead- en LowBlue-modi om vermoeidheid van de ogen te verminderen en een gemakkelijke leeservaring te bieden. Dit alles maakt deze monitor ideaal voor iedereen die zijn hybride werkplek wil verbeteren en toch hetzelfde comfortniveau als op een traditioneel kantoor wil behouden.

De Philips 16B1P3302D is nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van 279 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.