Ads Top

Bang & Olufsen kondigt nieuwe generatie Beosound A9 en Beosound 2 home speakers aan

Bang & Olufsen kondigt de nieuwe generatie Beosound A9 en Beosound 2 aan. De twee luidsprekers zijn niet alleen verkrijgbaar in de nieuwe afwerkingen Black Anthracite, Gold Tone en Natural, maar voegen zich nu ook bij de reeks toekomstbestendige producten van Bang & Olufsen op het befaamde Mozart softwareplatform.

Het hart van het Mozart-platform van Bang & Olufsen is de vervangbare module, die over voldoende rekenkracht beschikt om jarenlang software-updates en functies te ontvangen. Als de connectiviteits- en streamingtechnologie ooit verouderd raakt, kan de module worden vervangen door de nieuwste versie - voor een geweldige geluidservaring gedurende tientallen jaren.

De 5th generation van de Beosound A9 belichaamt de oorspronkelijke kenmerken die hem meer dan 10 jaar geleden tot een succes maakten, met volgens het Deense bedrikf gedetailleerde verbeteringen. Er is een nieuwe set standaard afwerkingen, zwart antraciet, goudkleurig en natuurlijk aluminium. De achterkant van de nieuwe standaardafwerkingen sluit naadloos aan bij de voorkant, net als de eiken poten en de aluminium hardwareafwerking, voor de beste algemene ontwerpesthetiek tot nu toe.

Naast de nieuwe standaardafwerkingen van de Beosound A9 kan dit product volledig worden aangepast om zelfs de meest eclectische kameresthetiek te complimenteren.

De Beosound A9 is zowel esthetisch intrigerend als gebruiksvriendelijk. Het muziekvolume kan worden geregeld door de hand over het oppervlak te laten glijden, en met een simpele tik op de A9 kunt u een luisterervaring direct overslaan, afspelen of pauzeren.

De Beosound 2, een belangrijk onderdeel van het portfolio van Bang & Olufsen, is een krachtige multiroom-luidspreker die volgens het bedrijf een uniek design combineert met een uitmuntend geluid. De Beosound 2 werd oorspronkelijk in 2016 gelanceerd en is nu toe aan zijn derde generatie Bang & Olufsen-geluid, maar blijft tegelijkertijd iconisch.

De Beosound 2 is gemaakt van hoogwaardig aluminium, een materiaal dat inmiddels synoniem is met Bang & Olufsen. De direct herkenbare kegelvorm van de Beosound 2 trekt altijd de aandacht, waar in de kamer u zich ook bevindt.

Net als de Beosound A9 is een van de belangrijkste updates van de Beosound 2 de introductie van Mozart, die ervoor zorgt dat het vakmanschap aan de buitenkant en de levensduur van de software nog jaren meegaan en dat de luidspreker naadloos integreert in elk luxueus multiroom-systeem.

Een opvallende nieuwe afwerking, zwart antraciet, voegt zich bij de klassieke reeks van Gold Tone en Natural. Deze nieuwe afwerking gaat gepaard met een verbeterde gebruikersinterface voor gebruiksgemak en de toevoeging van Active Room Compensation, wat betekent dat de Beosound 2 zijn positie in elke ruimte kan detecteren en het geluid dienovereenkomstig kan verdelen voor een optimale luisterervaring.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.