Ads Top

Stream Succession (seizoen 4), Rain Dogs, Perry Mason, House Party, de laatste afleveringen van The Last Of Us en meer in maart op HBO M

Deze maand verschijnt het langverwachte vierde seizoen van de Emmy-winnende HBO Original-serie Succession (27 maart). De serie verkent thema's van macht en gezinsdynamiek door de ogen van patriarch Logan Roy (Brian Cox) en zijn vier volwassen kinderen: Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) en Connor (Alan Ruck).

Het tweede seizoen van de HBO Original dramaserie Perry Mason gaat op 7 maart in première op HBO Max. Maanden nadat de Dodson-zaak tot een einde is gekomen, wordt een kind uit een machtige oliefamilie op brute wijze vermoord. Wanneer de Officier van Justitie naar een daklozenkamp gaat om de meest voor de hand liggende verdachten op te sporen, raken Perry, Della en Paul meer en meer verwikkeld in een zaak die verreikende samenzweringen zal blootleggen en hen doet nadenken over wat het echt betekent om schuldig te zijn.

Op dezelfde dag gaat Rain Dogs in première, een onconventioneel verhaal over een alleenstaande moeder uit de arbeidersklasse, haar tienjarige dochter en een bevoorrechte homoseksuele man. De comedysterren Daisy May Cooper, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo, Adrian Edmondson en Fleur Tashjian (in haar debuutrol), vormen samen een disfunctionele familie aan de schaduwzijde van de samenleving die er alles aan doet om op het rechte pad te blijven.

Mis ook niet de laatste twee afleveringen van de negendelige HBO Original-serie The Last of Us met o.a. Pedro Pascal en Bella Ramsey die elke maandag op het platform verschijnen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.