Ads Top

Nieuwe fictiereeks met onder andere Lynn Van Royen, Gene Bervoets en Natali Broods

Hoe ver ga je om jouw gezin te beschermen? Met die vraag wordt een familie geconfronteerd in de gloednieuwe reeks Arcadia, vanaf zondag 19 maart te zien op Eén en via VRT MAX.

Arcadia neemt je mee naar een nabije toekomst, een nieuwe ideale wereld, waar wetten en regels je een veilig gevoel bezorgen en een burgerscore je levenskwaliteit beoordeelt. Maar wat als je als burger niet kan of wil voldoen aan de verwachtingen?

Pieter Hendriks (Gene Bervoets) leeft met zijn vrouw Cato Christiaens (Monic Hendrickx) en zijn vier dochters Milly (Abigail Abraham), Luz (Lynn Van Royen), Hanna (Ellie de Lange) en Alex (Melody Klaver) in de nieuwe maatschappij Arcadia. Als gezagsgetrouwe burgers hebben ze een hoge score en leiden ze een goed leven. Wanneer aan het licht komt dat Pieter met de score van een van zijn dochters heeft gefraudeerd, wordt hij verbannen naar de onbewoonbare buitenwereld. Cato en haar vier dochters blijven alleen achter en krijgen strafpunten voor Pieters fraude. Ze komen terecht in een kluwen van bedrog en verraad, waarbij de solidariteit tussen de vrouwen steeds meer op de proef wordt gesteld. Kiezen ze voor zichzelf of elkaar?

De cast van Arcadia bestaat uit een mix van grote Vlaamse en Nederlandse namen, en frisse nieuwe talenten. De hoofdrollen worden vertolkt door Gene Bervoets, Lynn Van Royen, Abigail Abraham, Natali Broods, Monic Hendrickx, Melody Klaver, Ellie de Lange en Maarten Heijmans. Andere belangrijke rollen zijn voor Jean Janssens, Wim Opbrouck, Boris Van Severen, Lukas Bulteel, Aus Greidanus sr., Rutger Messerschmidt, Mustafa Duygulu, Mathijs Scheepers en Ward Kerremans.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.