Ads Top

Nieuw seizoen Château Planckaert

Vanaf zondag 12 maart is het weer wegdromen met de gezelligste familie van het land in het nieuwe seizoen van Château Planckaert op (VRT) Eén. De familie heeft met de glamping een hectische zomer achter de rug in Frankrijk. De familie beseft dat de werkzaamheden aan het kasteel nu prioritair zijn. De gezinnen splitsen zich op. De vrouwen blijven tijdens de week met de kinderen in België. Francesco en Christopher zetten vaart achter de werken in Frankrijk en krijgen hierbij hulp van leerlingen hout- en bouwbewerking uit Deinze.

Aflevering 1 (12 maart)

Nu de zomer met zijn glamping op zijn einde loopt, wordt er weer hard gewerkt aan het kasteel. Pater familias Eddy krijgt bezoek van zijn goede vriend en wielerlegende Allan Piper. Iluna denkt na over haar toekomst en verrast Stephanie met haar studieplannen. Elara krijgt van pépé Eddy de verrassing van haar leven.

Aflevering 2 (19 maart)

De familie maakt zich op voor de terugreis naar België. De kinderen bereiden zich voor op de start van het nieuwe schooljaar. Mageno raapt al zijn moed bijeen en werkt verder aan zijn vakantietaak, Elara kiest voor een nieuwe outfit en Noa voor een piercing. Eddy is eregast op de huldiging van de velodroom in het dorp. Om de drukke zomer mooi af te sluiten, spendeert de familie hun laatste avond samen aan het kampvuur.

Aflevering 3 (26 maart)

De kinderen en kleinkinderen verlaten Frankrijk. Eddy en Christa blijven achter aan het kasteel. Zij genieten van de rust en maken van de gelegenheid gebruik om een ritje te maken met de motor. Terwijl de kinderen weer naar school gaan, wordt de B&B in Bure opgefrist voor de verkoop. De familie wil dat het gebouw er spik en span uitziet voor de potentiële kopers.

Château Planckaert: vanaf 12 maart elke zondag om 20.00 uur op Eén en VRT MAX.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.