Ads Top

1,2 miljoen abonnees voor Videoland

Streaming wordt steeds belangrijker voor de RTL Groep. Het aantal betaalde abonnees in Duitsland, Nederland en Hongarije groeide 44,3 procent naar 5,5 miljoen. De omzet uit streaming groeide 19,7 procent naar 267 miljoen euro.

Het aantal betalende abonnees voor de Nederlandse streamingdienst Videoland groeide met 8 procent tot 1,2 miljoen, tegenover 1,092 miljoen eind december 2021, grotendeels dankzij exclusieve content als Sleepers en Mocro Maffia, de documentaire over de Nederlandse zanger André Hazes, het vijfde seizoen van de Amerikaanse serie The Handmaid’s Tale. en de Nederlandse kickboksen live events van de Glory serie, die allemaal exclusief zijn voor Videoland in Nederland.

Het aantal betalende abonnees voor de Duitse streamingdienst RTL+ steeg met 48,1 procent tot 4 miljoen, tegenover 2,7 miljoen eind december 2021. De strategische samenwerking met Deutsche Telekom om RTL+ Premium te bundelen in Magenta TV, evenals reality-tv-formats, voetbalwedstrijden van de Uefa Europa League en het groeiende aantal originele formats zoals Sisi, Der König von Palma en de Bushido-documentaire droegen aanzienlijk bij aan deze groei.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.