Ads Top

OPPO lanceert Reno8 T met 100MP portretcamera

OPPO kondigt de beschikbaarheid aan van de nieuwe OPPO Reno8 T in Nederland, voorzien van een 100MP portretcamera, een modern OPPO Glow design en 48 maanden Fluency Protection.

De Reno8 T is de eerste smartphone in de Reno-serie met een 100MP portretcamera, naast een 32MP selfiecamera en 2MP microlens met 20x of 40x vergroting. Met de 100MP portretcamera kunnen gebruikers portretten van hoge kwaliteit maken, met meer helderheid en detail.

Bovendien krijg je als gebruiker meer vrijheid om foto’s bij te snijden of te vergroten en zo een nieuw beeld te creëren. De microlens op de Reno8 T laat dan weer toe om verrassende beelden te maken die met het blote oog niet te zien zijn, dankzij de 40x vergroting.

OPPO heeft een vernieuwde versie versie van de bekende OPPO Glow-afwerking toegepast, die zorgt voor een zijdezacht gevoel. Een decoratieve reflecterende ring rond de cameramodule wekt de indruk van schitterende sterren aan de donkere nachthemel.

OPPO voegde opnieuw het Orbit Light toe, met vijf verschillende instellingen voor meldingen die kunnen worden gepersonaliseerd met verschillende kleuren. Het Ultra-Slim Body Design van de Reno8 T zorgt voor een aangenaam handgevoel, met een dikte en gewicht van amper 7,8 mm en 180 gram,

De Reno8 T wordt aangedreven door de nieuwste editie van ColorOS 13.  Gebruikers kunnen nu Spotify bedienen vanaf het Always-On Display, kiezen om muziek af te spelen of te pauzeren, of aanbevolen afspeellijsten selecteren zonder de telefoon te ontgrendelen. Bovendien kan Screen Translate met Google Lens nu de inhoud van een heel scherm met één klik vertalen vanuit het zijbalkmenu, in plaats van handmatig tussen verschillende apps te moeten schakelen.
In de nieuwste ColorOS 13 is ook een aantal verbeteringen op het gebied van beveiliging en privacy toegevoegd.

De OPPO Reno8 T is onmiddellijk in Nederland beschikbaar in de kleur Midnight Black, in een configuratie met 8GB RAM + 128GB ROM voor de adviesprijs van 385 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.