Ads Top

Argentijnse Delfina Chaves vertolkt hoofdrol in Videoland Original ‘Máxima'

Onlangs zijn in het Amstel Hotel in Amsterdam de eerste twee castleden van de nieuwe Videolandserie ‘Máxima’ bekendgemaakt. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (27) en Martijn Lakemeier (29) gaan de rollen van Máxima en Willem-Alexander op zich nemen.

De serie vertelt het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima en wordt gedraaid in Argentinië, New York, Spanje en Nederland. De opnames gaan in juni van dit jaar van start. ‘Máxima' wordt geproduceerd door Millstreet Films en is vanaf 2024 te zien bij Videoland.

De charmante, Argentijnse Delfina Chaves was eerder te zien in ‘Ringo’ (Star+), ‘The Secret of the Greco Family’ (Netflix), ‘Rap Battlefield’ (HBO Max) en ‘Edha’ (Netflix). Delfina over Koningin Máxima:Toen Máxima voet zette op Nederlandse bodem, noemde men haar de afgeleide van twee mannen. Wie ze was en wat ze van het leven verlangde, werd door de buitenwereld toegeschreven aan ofwel haar vader en daarna haar prins. Ik vind het geweldig dat de serie nu haar verhaal vertelt,vanuit haar standpunt."

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.