Ads Top

XITE lanceert vier nieuwe muziekvideokanalen op Samsung TV Plus

Muziekvideoplatform XITE vergroot het entertainmentaanbod op Samsung TV Plus in Nederland met de lancering van vier nieuwe televisiezenders: XITE Hits, XITE Van Eigen Bodem, XITE All Out Dance en XITE Rock On.
 
Al jaren biedt XITE televisiekijkers de ultieme muziekvideo ervaring via XITE’s televisiezender en interactieve tv app, en nu betreedt het platform ook de Nederlandse markt voor FAST-kanalen (Free Ad-supported Streaming Television).

De nieuwe kanalen worden samengesteld door XITE’s inhouse team van muziekvideo experts en bieden consumenten een uitgebreid muzikaal aanbod: van de nieuwste en populairste hits (XITE Hits) tot het beste van Nederlandse bodem (XITE Van Eigen Bodem), en van de heerlijkste dance songs van toen en nu (XITE All Out Dance) tot de meest iconische rock en metal klassiekers en toekomstige legendes (XITE Rock On).

De samenwerking tussen Samsung TV Plus en XITE is geen onbekende: al eerder gingen beide partijen een partnerschap aan waarbij XITE diverse FAST-kanalen lanceerde op Samsung TV Plus in Amerika, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Toegang tot de Samsung TV Plus omgeving is volledig gratis en de service is standaard geīnstalleerd op de meeste Samsung Smart TV modellen. Het aanbod varieert van nieuws tot sport en van lifestyle tot muziek.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.