Ads Top

IT prequel-serie Welcome to Derry in de maak voor HBO Max

Welcome to Derry is de voorlopige naam van een nieuwe Max Original-serie. De serie van Warner Bros. Television en ontwikkeld voor de streamingdienst door filmmakers Andy Muschietti en Barbara Muschietti (IT, IT Chapter Two) en Jason Fuchs (IT Chapter Two, Wonder Woman, Argylle) is een prequel van de succesvolle IT-films. Andy Muschietti zal meerdere afleveringen regisseren, waaronder de eerste.

De serie speelt zich af in de wereld van Stephen Kings IT. De serie is gebaseerd op Stephen Kings boek IT en bouwt verder op de visie van filmmaker Andy Muschietti die de hitfilms IT en IT Chapter Two regisseerde.

Jason Fuchs schrijft het scenario voor de eerste aflevering, gebaseerd op een verhaal van Andy Muschietti, Barbara Muschietti, en Fuchs. Fuchs en Brad Caleb Kane zijn de co-showrunners van dit project. Andy Muschietti en Barbara Muschietti (via hun Double Dream productiebedrijf, in samenwerking met WBTV), Fuchs en Kane zijn de uitvoerend producenten. Andy Muschietti zal meerdere afleveringen van de serie regisseren, waaronder de eerste aflevering.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.