Ads Top

MeisterApps lanceert tv app

MeisterApps lanceert een iOS applicatie die het makkelijker maakt om de televisie te bedienen. De applicatie is ontworpen om traditionele afstandsbedieningen te vervangen, zodat gebruikers hun LG smart TV kunnen bedienen met elke iPhone of iPad.

De LG TV Remote Control Plus + app biedt gebruikers een handig toetsenbord en een groot touchpad, wat snel zoeken en eenvoudig navigeren mogelijk maakt.

De applicatie beschikt ook over een automatische detectie functie die LG Smart TV’s op hetzelfde wifi-netwerk herkent, waardoor gebruikers direct de tv kunnen bedienen. Het Nederlandse tech-bedrijf heeft de app zo ontwikkeld dat gebruikers in staat zijn om apps en kanalen direct vanuit de applicatie te starten.

De app is gratis te downloaden in de Apple App Store. Het ondersteunt alle huidige WebOS LG TV’s en oudere LG Netcast TV’s, zodat de televisie altijd bediend kan worden, ongeacht het model. Met deze applicatie zullen gebruikers minder snel hun afstandsbediening kwijtraken. Ook is het niet meer nodig om de batterijen te vervangen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.