Ads Top

HBO Original-comedyserie Barry keert op 17 april terug voor het vierde en laatste seizoen

De Emmy-winnende zwarte comedyserie BARRY, met in de hoofdrol en geregisseerd door Emmy- en DGA-winnaar Bill Hader, keert terug voor een vierde en laatste seizoen van acht afleveringen.

De eerste twee afleveringen gaan op maandag 17 april a.s. in première op HBO Max. Elke volgende maandag verschijnt er een nieuwe aflevering, in aanloop naar de finale van de serie op 29 mei. Bill Hader en Alec Berg zijn de co-creators en uitvoerend producenten van de serie.

Cousineau (Henry Winkler) wordt als held ontvangen en Barry's (Bill Hader) arrestatie heeft schokkende gevolgen. Hier heeft het allemaal naartoe geleid - het explosieve en hilarische laatste hoofdstuk van BARRY.

De eerste drie seizoenen van BARRY ontvingen in totaal 44 Emmy-nominaties en negen Emmy's® , waaronder: Outstanding Lead Actor in a Comedy Series (Bill Hader), Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series (Henry Winkler), Outstanding Sound Editing, Outstanding Single-Camera Picture Editing, Outstanding Stunt Coordination, en Outstanding Sound Mixing.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.